Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
LIFE

Awesome college memories

Acesta este o postare personală, puţin siropoasă, dar totuşi mie îmi face o imensă plăcere să fac o scurtă retrospectivă a tuturor momentelor frumoase din cei 3 ani de facultate. Da, în câteva luni termin facultatea, un capitol foarte frumos din viaţa mea. Vă daţi seama că nu voi posta decât cele mai importante fotografii, pentru că sunt atât de multe că mi-ar lua o săptămână să le încarc pe toate şi nici n-ar avea sens, de aia am să fac o selecţie. Aşa mă veţi cunoaşte puţin mai bine, dacă tot vom fi “prieteni virtuali” de acum înainte!

Studenţilor, multă baftă pe mai departe, în joburile pe care le veţi avea! Liceenilor, pregătiţi-vă pentru toate lucrurile frumoase care urmează să vi se întâmple!

Bonus, vă arăt un video incredibil, filmat la festivalul Tomorrowland în 2012. Mi-aş dori enorm să ajung şi eu pe acolo 🙂

Hit play and enjoy the photos!

This slideshow requires JavaScript.

2 Comment

  1. Foarte draguta selectie de fotografii, se pare ca ai avut si oportunitati profesionale misto si te-ai si distrat! 😀 Ahaha, eu mai am un an si termin cu tot ceea ce inseamna facultate. Nu pot sa cred..

Tell me what you think, your comments make me happy :)

%d bloggers like this: