Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY SKINCARE

Review: Noile măști 7th Heaven Charcoal, cu extract de cărbune

Hello, ladies! Știu că vă era dor de un review, și mai știu că v-am promis mai multe articole despre skincare, așa că am revenit cu un review pentru noile măști de față 7th Heaven Charcoal 🙂

Este vorba despre niște măști cu extract de cărbune activ – deci toate sunt negre, și arată super dubios aplicate pe ten :)) Dar țin să vă zic că am avut o experiență faină cu ele, și că din punctul meu de vedere merită să îți sperii cățelul cu masca pe față :)))

Cei de la 7th Heaven mi-au trimis o cutie plină de bunătăți, cu cele 4 măști în dublu exemplar (am avut și un giveway pe Instagram cu o parte dintre ele), dar și un kit de relaxare – pentru că nu e nimic mai plăcut decât să citești o carte și să savurezi un ceai fierbinte, în timp ce lași masca să acționeze pe ten.

Recunoscut pentru proprietățile de curățare, cărbunele îndepărtează impuritățile și absoarbe excesul de sebum, detofixică și exfoliază.

Dintre cele 4 măști primite de la ei, una a fost de tip mud mask, iar celelalte 3 de tip peel-off. Și acum în sfârșit am înțeles care e hype-ul cu măștile astea peel-off, și unde greșeam eu de nu îmi plăceau: nu le lăsam să se usuce complet. De obicei nu aveam răbdare, și le desprindeam de pe ten imediat ce începeau să se usuce – which is not enough, pentru că astfel trebuia să le îndepărtez bucățică cu bucățică, și era prea complicat și obositor pentru mine.

Ei bine, dacă le lași suficient pe față, am observat că se desprind imediat – din 3-4 mișcări maxim. Iar orice exces rămas poate fi ușor șters cu o dischetă demachiantă îmbibată în loțiune tonică.

Ce îmi place super mult la măștile peel-off este că elimină complet celulele moarte, mizeria, sebumul și tot ce mai stă la suprafața pielii – deci curăță tenul extrem de bine, și îl lasă super fin și neted. Ce-i drept, e posibil să usuce puțin pielea, deci sunt recomandate mai ales pentru persoanele cu ten gras și mixt. Ahh, și să nu uitați să aplicați o cremă de noapte sau un serum imediat după îndepărtarea măștii – pentru a reda hidratarea tenului.

Cât despre mud masks, știți deja că sunt o mare fană, îmi place cum îmi curăță pielea și mi se par extrem de ușor de aplicat și de îndepărtat.

Bun, hai să vă spun și care sunt aceste măști și ce conține fiecare dintre ele.

1. 7th Heaven Charcoal Peel-Off (cu hamamelis și frunze de mesteacăn)

Pentru: curățare și detoxifiere

2. 7th Heaven Charcoal + Black Clay Peel-Off (cu hamamelis și argilă)

Pentru: deschiderea porilor și curățare

3. 7th Heaven Charcoal + Black Sugar Peel-Off (cu zahăr brun)

Pentru: detoxifiere și curățarea porilor

4. 7th Heaven Charcoal Mud Mask (exfoliant cu coajă de nucă și lavă neagră)

Pentru: înlăturarea impurităților și a excesului de sebum

Preferata mea a fost cea cu zahăr brun, mi se pare că mi-a curățat tenul excelent și l-a lăsat foarte fin și catifelat. Însă cu toate m-am înțeles bine, nu am avut deloc probleme cu ele.

Ce-i drept, nu am un ten chiar atât de sensibil, însă am mai pățit să nu mi se potrivească anumite măști, să mă înroșesc de la ele sau să îmi provoace disconfort. În cazul celor de la 7th Heaven însă… nu a fost cazul până acum, cu toate că mare parte dintre ele conțin alcool și / sau parfum.

P.S: O altă noutate, care pentru mine e o veste extrem de bună, este faptul că 7th Heaven a lansat câteva măști la tub. Finally! Mi se pare mult mai practic și mai eficient așa, astfel nu se irosește produs, e mai ușor să îți dozezi cantitatea necesară la fiecare utilizare. Și e și mai economic, având 100 ml fiecare tub, în timp ce pliculețele conțin 10 ml.

După cum ziceam, vi le recomand cu drag dacă aveți tenul mixt sau gras.

Prețul recomandat este de aproximativ 10-12 lei, în funcție de magazin, și le găsiți pe Emag și în supermarketuri / hypermarketuri (Carrefour, Cora, Auchan, Real, Mega Image).

Voi le-ați încercat? Cum vi se par?

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: