Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY MAKE-UP

4 momente în care prefer să folosesc rujurile cremoase | L’Oreal Color Riche Shine

Hello, fetelor! Bine ați (re)venit pe blog 🙂

Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți deja că sunt obsedată de rujuri lichide, și că le port foarte des – din simplul motiv că sunt extrem de rezistente și pigmentate. Când folosesc un ruj lichid, de cele mai multe ori am siguranța că până la finalul zilei nu va trebui să îl reaplic sau să îl retușez, deci am o grijă în minus.

Cu toate astea, sunt câteva momente în care prefer rujurile cremoase și hidratante, și în ultima vreme am început să le port mult mai des decât o făceam în trecut. Mi-am dat seama că nu am terminat niciodată un ruj lichid, dar am reușit performanța să pun la #empties un ruj cremos de la Rimmel London (v-am mai povestit de el aici). L-am purtat non-stop în geantă, și l-am tot folosit de fiecare dată când voiam puțină culoare pe buze, fără prea mult efort.

Ei bine, chiar zilele trecute mi-a ajuns un colet de la L’Oreal cu 7(!) rujuri hidratante din noua colecție Color Riche Shine. De la nuanțe cuminți, nude, până la culori mai intense de mov și roșu, cei de la L’Oreal au lansat o varietate de rujuri cremoase, ușor de aplicat și foaaarte dulci (au aromă de portocale și zmeură… yummy!).

Am profitat de ocazie și le-am purtat la birou în ultimele zile, câte o nouă nuanță în fiecare zi. Și mi-am dat seama că îmi plac tare mult, și că îmi era dor de rujuri hidratante.

Așa că mi-a venit ideea să vă povestesc care sunt situațiile în care prefer rujurile cremoase în defavoarea celor lichide 😀

1. Când nu am timp să aplic un ruj lichid

Ca să arate excelent, trebuie să îți dedici puțin timp aplicării rujului lichid: să hidratezi bine buzele înainte, să îți trasezi forma buzelor cu un creion, iar apoi să aplici cu grijă rujul, fără a depăși forma naturală a buzelor. Practic, ai nevoie de minim 5-10 minute ca să te asiguri că arată fain la final 🙂

În schimb, când nu am deloc timp de așa ceva, prefer să iau un ruj cremos în geantă și să îl aplic pe drum, în stație, sau chiar la birou. Uneori nici nu e nevoie de oglindă pentru așa ceva, fiindcă se aplică ușor și rapid.

2. Când am buzele uscate și am nevoie de un plus de hidratare

Când vreau hidratare și culoare în același timp, apelez mereu la un ruj cremos. Rujurile lichide tind să usuce buzele, chiar dacă aplici balsam înainte, în schimb cele cremoase oferă un plus de hidratare, ceea ce este ideal mai ales în sezonul rece.

Dacă am buzele uscate și crăpate, prefer să aplic o cantitate generoasă de balsam, iar apoi să revin cu un strat de ruj cremos, pe care îl reaplic pe parcursul zilei.

3. Când vreau să obțin un look fresh, tineresc

Rujurile lichide mate sunt superbe, dar oferă un anumit tip de look: mai serios, matur, ”on-point”.

În schimb, atunci când vreau să par mai fresh și să obțin un look dewy, sănătos, am observat că rujurile cremoase sunt alegerea ideală în acest sens. Acestea, la fel ca și gloss-urile pentru buze, oferă un plus de strălucire chipului.

4. Când vreau să finalizez un machiaj simplu de zi

Mi se pare că rujurile cremoase sunt perfecte pentru un machiaj de zi, indiferent de nuanța aleasă. După cum vă ziceam mai sus, sunt mai rapid și mai ușor de aplicat, și oferă un aspect fresh și tineresc.

Pentru machiajul de seară sau de eveniment, rareori port un ruj cremos, ci de cele mai multe ori apelez la un ruj lichid. Desigur, e doar o preferință personală, nu există nicio regulă în acest sens (și chiar dacă ar fi, doar știți că regulile sunt făcute să fie încălcate 😃).

Partea faină la rujurile cremoase din gama Color Riche Shine este faptul că sunt destul de pigmentate, deci nu arată ca niște luciuri de buze, ci chiar au culoare. Mai ales nuanța 350 Insanesation – un roșu super intens și pigmentat!

Pentru nuanțele nude, care într-adevăr sunt puțin mai subtile, îmi place să fac o șmecherie: conturez buzele cu un creion de buze, pe care îl aplic și pe toată suprafața lor, și la final revin cu un strat de ruj. Vă zic, arată mult mai finisat look-ul, și rezistă mult mai bine pe parcursul zilei.

Și că tot vorbeam de nudes… nuanța 112 Only In Paris mi se pare the perfect nude! E nuanța mea preferată, deși nu mă așteptam să îmi placă atât de mult.

Am făcut și un scurt video cu swatch-uri pentru toate nuanțele, ca să vedeți exact cum arată pe buze, cât de ușor se aplică și cât de pigmentate sunt. Sper să vă ajute să vă alegeți nuanța perfectă, dacă vă tentează să le încercați! 😇

 

Voi în ce situații alegeți rujurile cremoase? Le purtați des sau rămâneți fidele rujurilor lichide? 🙂

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Tell me what you think, your comments make me happy :)

%d bloggers like this: