Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY MAKE-UP

Boys’n’Berries Mirror Slave 4K Pro Eyeshadow Palette – Review & Swatches

Are you naughty or nice?

Hello ladies! Here I am, back again 😀 Pentru astăzi v-am pregătit un review de make-up. Mai exact, povestim despre paleta de farduri Boys’n’Berries Mirror Slave, o minunăție de produs care a ajuns la mine de Black Friday.

E o paletă cu 14 farduri mate, satinate și sidefate, în care predomină nuanțele de maro, roz și violet. E foarte versatilă, și e o adevărată plăcere să o folosești, fie că vrei să obții un machiaj simplu și natural de zi, fie că îți dorești un smokey eye pentru un eveniment.

Nuanțele sunt extrem de pigmentate și ușor de difuzat pe pleoape, și rezistă foarte bine pe parcursul zilei (cu sau fără bază de pleoape aplicată în prealabil – am încercat ambele variante, și nu există o diferență notabilă).

Cât despre ambalaj, nu am cuvinte să vă spun cât de sexy mi se pare 😀 Design-ul cu acele corsete, pantofi, eventaie și alte elemente de boudoir mi se pare genial, foarte retro și senzual. Te duce cu gândul la produsele de înfrumusețare folosite de divele de pe Broadway din anii 50.

Cred că singurul dezavantaj al acestei palete este faptul că nu are oglindă. Însă oricum eu prefer să mă machiez la o oglindă mult mai mare, nu prea le folosesc pe cele din palete, așa că nu e chiar atât de grav.

Hai să luăm toate nuanțele pe rând:

1. Lace – Cea mai deschisă nuanță din paletă, un bej satinat superb, potrivit pentru iluminarea colțului intern al ochiului sau pentru a oferi un efect tridimensional unui smokey eye clasic

2. Charm – O nuanță mată, de tranziție, în tonuri calde

3. Fleshy – Un cafeniu mat, potrivit pentru a oferi un plus de intensitate în colțul extern al ochiului

4. Chain – O nuanță sidefată foarte interesantă, în tonalități reci

5. Slave – Un alt maro mat, de această dată și mai intens, perfect pentru zona pliului

6. Vintage – Încă o nuanță îndrăzneață, foarte diferită de orice altă culoare pe care o am în paletele mele de farduri. E un maro cu irizații verzi, sidefat, însă destul de patchy la aplicarea cu pensula – recomand să îl aplicați cu degetul direct, pentru a adera mai bine pe pleoapă.

7. Coffee – Un maro clasic mat, în nuanța cafelei (după cum v-ați dat seama și din denumire, ha ha), foarte pigmentat și rezistent.

8. Seductive – Un fard sidefat, într-o nuanță de violet deschis.

9. High-Heels – Un roz satinat, ideal pentru pleoapa mobilă, care arată superb când e folosit în combinație cu nuanțele de maro din paletă.

10. Perverse – Un fard pervers 😀 Este vorba despre un violet cald, satinat.

11. Allure – Un violet mai închis decât Seductive, și un pic mai pigmentat.

12. Vixen – Un violet rece, mat, perfect pentru a contura pleoapa inferioară sau pentru a oferi dimensiune și intensitate machiajului.

13. Incognito – Poate cea mai spectaculoasă nuanță din paletă, este un violet imperial, sidefat, vibrant și pigmentat.

14. Midnight – Un negru mat clasic, opac și intens, numai bun pentru un smokey eye sau de folosit pe post de eyeliner.

Toate nuanțele sunt speciale în felul lor. Cu toate că o parte din ele sunt relativ ușor de găsit și în alte palete (ex. nuanțele de maro mat sau bej / roz sidefat – pe care le am și în paleta Sleek Oh So Special), restul sunt mai deosebite.

Mi se pare totuși o paletă versatilă, care oferă suficiente nuanțe mate și sidefate pentru a obține o mulțime de look-uri. Eu am folosit-o non-stop de când o am, și am cam uitat de restul paletelor din trusa de make-up, deci asta trebuie să însemne ceva 😀

Ce-mi place mult este textura fardurilor, sunt foarte cremoase și ușor de difuzat. Cu toate astea, sunt suficient de pigmentate încât să se distingă între celelalte – dacă știți la ce mă refer. La paletele de calitate mai slabă, se mai poate întâmpla să aplici 5 nuanțe diferite pe pleoape, și să se piardă complet una în cealaltă, astfel încât la final să pară că ai folosit o singură nuanță pe toată pleoapa :))

Ei, aici nu e cazul. Se vede că fiecare fard are propria lui personalitate și iese în evidență printre celelalte 😀 În special cele sidefate.

Alte detalii despre paleta Boys’n’Berries Mirror Slave

Cruelty free: Produsele Boys’n’Berries sunt cruelty free, așadar nu sunt testate pe animale.

Gramaj: Paleta are 14 nuanțe și 25.2 gr, ceea ce mi se pare foarte mult, având în vedere că o paletă de la Sleek, de exemplu, are doar 12 nuanțe și 9g. Perioada de valabilitate este de 12 luni.

Preț: O găsiți pe MakeupShop.ro, la prețul de 89 lei. Eu am luat-o la 53 lei de Black Friday, deci poate merită să mai urmăriți reducerile de pe MakeupShop, să o prindeți la un preț mai bun.

Alte variante: Există mai multe palete de farduri scoase pe piață de acest brand. În cazul în care nuanțele din paleta Mirror Slave nu vă conving, dar v-ar plăcea să încercați totuși fardurile lor, mai puteți alege dintre: Nudelicious, Sunset Beach, Crushed Berries sau Vivid Dreams.

Ingrediente: Talc, Mica, Phenyl Trimethicone,Dimethicone,Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Chromium Hydroxide Green, Chromium Oxide Greens, Manganese Violet, Ultramarines, Ferric Ferrocyanide, FD&C Red 40 Al Lake, FD&C Yellow 5 Al Lake, FD&C Blue 1 Al Lake.

Voi ați încercat paleta de farduri Boys’n’Berries Mirror Slave? Sau vă tentează să îi dați o șansă?

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: