Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
FASHION LOOK OF THE DAY

Easter holiday outfits

Bună tuturor, ştiu că am fost absentă pe blog timp de câteva zile, asta datorită faptului că am fost plecată la părinţi, în oraşul meu natal, am profitat de vremea frumoasă şi de sărbători pentru a mă relaxa, pentru a-mi petrece timpul cu familia şi cu cei dragi.

Bineînţeles că am făcut foarte multe fotografii, deci am ce să vă arăt 🙂 În postarea de astăzi, am să vă arăt ce am purtat în primele zile de Paşte.

În prima zi am fost în vizită la părinţii iubitului meu, am ieşit la un vin cu nişte prieteni buni, dar am stat şi cu familia mea. Iar outfitul pe care l-am ales pentru această zi a fost unul extrem de versatil, încât s-a potrivit de minune în toate cele 3 situaţii.

Rochiţa roşie de la Bershka aţi văzut-o şi aici. Mie îmi place foarte mult materialul, dar şi culoarea. Surprinzător sau nu, este extrem de comodă, dar şi feminină în acelaşi timp. Am asortat-o cu un cardigan roz de la H&M, care nu apare în poze 😀 şi cu o pereche de balerini pink&black. Accesoriile feminine, un ceas cu perle şi o pereche de cercei fini de argint, au completat ţinuta cu succes.

Aici sunt câteva dintre fotografiile făcute duminică:

shooting valentino

 

shooting valentino1

A doua zi am făcut o plimbare prin centrul oraşului. Eu m-am născut în Bucovina, în Câmpulung Moldovenesc, un oraş mic, dar plin de farmec. Am ales un look elegant, clasic, b&w. Topul alb de la Atmosphere conferă eleganţă prin materialele fluide (bumbac & voal), dar şi datorită gulerului statement, decorat cu paiete. Fusta neagră din New Yorker este clasică, nu epatează, dar crează un contrast frumos cu partea de sus a outfitului.

2nd Easter Day

 

11

Sper că v-au plăcut ţinutele, mâine vă aşteaptă o postare cu cele mai frumoase fotografii surprinse în Câmpulung. O zi frumoasă şi toate cele bune de la Cluj!

4 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d