Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY MAKE-UP

Gerovital Beauty – Cum mi se par produsele de make-up din această gamă

Bună, fetelor! Bine v-am regăsit pe blog. De această dată am pentru voi câteva impresii despre produsele din gama Gerovital Beauty.

După cum știți probabil, pe la începutul anului trecut cei de la Gerovital și-au lansat prima gamă de produse de machiaj: o mulțime de rujuri, palete de farduri, creioane, fonduri de ten și nu numai.

Eu am participat la evenimentul de lansare a noului magazin Gerovital din Iulius Mall prin vară, și am primit un goodie bag, deci am avut ocazia să testez câteva dintre noile lor produse.

Așa că m-am gândit că ar fi timpul să vă împărtășesc impresiile mele despre aceste produse, având în vedere faptul că au trecut câteva luni bune de când le-am primit.

Gerovital Beauty Brow Powder / Kit Sprâncene

Acesta cred că este produsul meu preferat dintre toate. Este un kit de sprâncene care conține așa: 3 farduri (unul alb pentru iluminarea zonei de sub arcadă, un maroniu cald și unul mai închis, mai rece, pentru conturarea sprâncenelor) și o pensulă cu 2 capete (un capăt îngust și subțire, potrivit pentru a trasa linii fine și precise care să imite firele de păr, și o perie, utilă pentru a aranja sprâncenele și a scăpa de excesul de produs).

Mi se pare un produs foarte bun, conține cam tot ce ai putea avea nevoie pentru a contura frumos sprâncenele, pentru a le umple și a le da o formă. De asemenea, fardurile sunt rezistente, nu am pățit să mi se șteargă pe parcursul zilei. Ce-i drept, eu obișnuiesc să le fixez apoi cu un brow gel, însă chiar și atunci când nu am făcut-o tot au rezistat super bine.

Nuanțele sunt pigmentate, nu aveți nevoie de mult produs pentru a umple golurile din sprâncene. De asemenea, pensula este extrem de precisă și permite crearea unui contur expresiv.

Preț: 50 lei. Îl puteți cumpăra de aici.

Gerovital Beauty Highlighter / Pudră luminozitate

Un highlighter subtil, finuț, perfect pentru un machiaj de zi. Oferă o luminozitate caldă pielii, și o ușoară prospețime tenului. Sunt mai multe nuanțe pe care le puteți folosi separat, sau le puteți amesteca, pentru a obține un efect cât mai natural.

Ce pot să spun, pe mine nu m-a dat pe spate neapărat, pentru că nu este suficient de pigmentat. Însă mi se pare o alegere bună pentru cineva care nu prea folosește highlighter, dar totuși vrea să adauge un strop de strălucire în machiajul său.

Preț: 42 lei. O puteți cumpăra de aici.

Gerovital Beauty Liquid Lipstick / Ruj mat lichid 05

Este un ruj frumos, într-o nuanță de roșu bordeaux. Un vișiniu mai deschis, dacă vreți. Mi se pare că se aplică frumos, are o textură faină și e destul de pigmentat și opac. Se usucă repede pe buze, și arată fain.

Nu este nevoie să folosiți creion de buze în prealabil, deoarece are o pensulă destul de mică și precisă pentru a putea crea conturul buzelor fără probleme. Are și o formă destul de interesată, mai îngustă spre capăt, tocmai pentru a facilita aplicarea în colțurile buzelor.

Din păcate, nu este rezistent la transfer, și nu rezistă la fel de bine precum mă așteptam.

Preț: 43 lei. Îl puteți cumpăra de aici.

Gerovital Beauty Eye Pencil / Creion dermatograf negru

Pentru acest creion mi-e cam greu să vă dau un verdict, având în vedere faptul că nu folosesc dermatograf prea des. Însă l-am pus la testare de vreo 2-3 ori, și mi s-a părut că rezistă binișor.

Singura excepție a fost atunci când l-am folosit de Halloween pe toată suprafața buzelor, cu toate că nu este destinat pentru asta, dar nu aveam un ruj negru la acel moment în trusa de make-up. Eh, nu s-a descurcat prea bine pe buze, s-a strâns destul de tare în centru și a început să se cojească, cu toate că am aplicat și un ruj lichid mat pe deasupra.

Dar asta e așa, ca fapt divers. Dacă îl folosiți pentru conturul ochilor, e OK, e destul de opac și pigmentat. Și are o textură cremoasă, ceea ce-l face ușor de utilizat.

Preț: 14 lei. Îl puteți cumpăra de aici.

Impresii generale

Overall, mi se pare că avem de-a face cu niște produse faine, de calitate. După cum ați văzut și în imagini, toate au un ambalaj foarte mișto, elegant. Fiecare pudră sau paletă conține și o oglindă mică, și vin în cutiuțe negre, cu un design minimalist. Impresia generală este de produse luxury, care au o calitate superioară față de produsele drugstore.

Acest lucru se reflectă și în preț, produsele Gerovital Beauty fiind un pic mai scumpe decât alte produse similare. Însă, din câte am înțeles, acest preț s-ar justifica prin folosirea unor ingrediente atent selectate, cum ar fi acidul hialuronic, pudra de diamant sau Vitamina E, cu beneficii recunoscute precum hidratare, protecție, rezistenţă îndelungată şi matifiere.

Mie personal îmi plac, dar nu pot spune că le-aș recumpăra. Cu toate că sunt bune, cumva nu au reușit să mă impresioneze. E o părere pur subiectivă, așa cum sunt toate de pe blogul meu, de altfel.

De exemplu, rujul lichid e chiar fain, însă tot mai mult îmi place All Day Matte de la Boys’n’Berries, care e și mai ieftin și rezistă mult mai bine. Iar pudra de luminozitate e faină, dar abia se vede pe ten, e foarte subtilă. Iar eu prefer produsele ceva mai pigmentate.

Având multe produse de la mai multe branduri, și fiind mereu dornică să încerc produse noi, îmi e greu să le dedic tuturor aceeași atenție și să le port la fel de des. Iar produsele lor, deși sunt la mine din vară, au fost folosite destul de rar, în comparație cu altele. Singura excepție cred că ar fi kitul de sprâncene, pe care am început să-l folosesc mai des în ultima perioadă.

Însă aș zice că merită încercate dacă vă doriți produse de calitate, potrivite pentru orice tip de ten, și care promit să aibă grijă de pielea voastră.

De asemenea, dacă doriți senzația de lux și răsfăț în produse mai accesibile decât cele high-end, și vreți să sprijiniți brandurile românești, puteți să le dați o șansă produselor din gama Gerovital Beauty.

Voi le-ați încercat? Cum vi se par, cum v-ați înțeles cu ele? Sau care vă tentează mai tare?

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Tell me what you think, your comments make me happy :)

%d bloggers like this: