Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY FASHION LIFE

Gift Guide: 6 Idei de Cadouri Pentru Femei (cu care nu prea poti da gres)

Hello, draga mea! Bine ai (re)venit pe blog 💖 E sezonul cadourilor, ceea ce înseamnă că iar ne prinde finalul lunii decembrie colindând prin mall-uri și magazine, în căutarea cadoului perfect pentru prietene, părinți, surori și alte persoane dragi din viața noastră.

Și eu rămân în pană de idei de multe ori, așa că m-am gândit să îți dau 6 idei rapide, cu care nu prea poți da greș, pe care să le oferi cadou prietenei, mamei sau surorii tale.

1. Set de make-up

Dacă ai o prietenă care îți tot spune de ceva timp că ar vrea să se apuce de make-up, dar nu știe exact ce i s-ar potrivi, eu zic să îi iei un cadou super drăguț: setul de machiaj de la Sleek Makeup, Face The Day.

Acesta conține 4 produse super versatile și utile: o paletă de farduri în nuanțe neutre, un ruj roșu clasic, un mascara și un iluminator lichid. Produsele Sleek sunt foarte bune, dar sunt și accesibile. Setul costă 165 de lei, dar fiind vorba despre 4 produse, eu zic că merită.

2. Cărți

Sunt o mulțime de cărți pe care aș putea să ți le recomand, și care ar fi un cadou excelent pentru o prietenă dragă sau o soră pasionată de lectură, dar am să mă rezum la o singură sugestie: seria Tetralogia Napolitana de Elena Ferrante. Dramă, dragoste, lecții de viață, acțiune, le găsești cam pe toate în aceste 4 volume.

Este o poveste foarte bine scrisă, plină de suspans, întorsături de situație, reflecții asupra vieții și personaje de care e greu să nu te atașezi. Îi poți cumpăra primul volum, sau întreaga serie, în funcție de buget și de cât de bine îi cunoști gusturile 🙂

3. Lucruri mici, dar frumoase – pentru relaxare și o stare de bine

În sezonul sărbătorilor, există o serie de cadouri tare simple și ușor de găsit, dar care transmit senzația de cosy și căldură (sau hygge, dacă vrei să îi spui așa).

Așa că îți propun să îi iei unei prietene dragi: o cană mare și frumoasă, numai bună de băut ciocolată caldă sau ceai; o pereche de papuci de casă pufoși (sau șosete din alea fluffy), o lumânare parfumată (Yankee Candle, Bath & Body Works – sunt mai scumpe, dar au un miros demențial, care persistă), un halat de baie, etc.

4. Un accesoriu clasic

Știu, poate ți se pare old-school și plictisitor, dar cadourile astea chiar sunt o alegere bună de fiecare dată. Un portofel din piele, o curea, un fular într-o nuanță neutră, o brățară fină de argint, o geantă de mână. Desigur, ar fi indicat să îi cunoști gusturile, ca să îți fie mai ușor să alegi culoarea și stilul acelui obiect vestimentar.

Eu am găsit chestii drăguțe pe Zoot.ro, mă bate gândul să plasez o comandă, că îi laudă multă lume prin online.

5. Un gadget drăguț și util

Dacă ai o prietenă care mereu se plânge că nu are lumină bună pentru selfie-uri, și postează pe Instagram zilnic, se va bucura tare mult să primească un selfie ring-light. Sau poate un mini-trepied pentru telefon, să îi fie mai ușor să se filmeze și să posteze pe Insta Stories sau pe Snapchat.

Dacă e pasionată de make-up, poți de asemenea să îi iei o oglindă cu led-uri, să poată obține un cat-eye perfect oricând, chiar și la 12 noaptea înainte să plece în club.

6. Un gift-card

Dacă nu ești sigură ce i-ar plăcea și vrei să mergi la sigur, un gift-card pe un site de cosmetice sau haine poate fi o alegere bună. Poți găsi astfel de vouchere pe Aoro, la Douglas, Sephora, etc.

Ce zici de propunerile mele? Și ce cadouri plănuiești să le faci celor dragi de sărbători?

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Make sure you don’t miss any new updates!

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: