Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
FASHION

How to wear: RED

Bună, fetelor, azi v-am pregătit încă un articol despre trendurile din fashion şi vreau să vă arăt câteva idei despre cum să purtaţi culoarea roşie şi cum să o integraţi în outfiturile voastre de zi cu zi.

Roşul este o culoare fenomenală, care atrage atenţia şi te poate pune în valoare, te poate diferenţia foarte uşor de restul lumii.

Cu toate astea, nu văd prea des femei pe stradă îmbrăcate în roşu, deşi catwalk-urile caselor celebre de modă, dar şi vedetele, o promovează ostentativ în look-urile lor.

Pentru că o ţinută all-red poate fi puţin tabu pentru multe femei, asta nu înseamnă că nu putem introduce câteva piese vestimentare sau accesorii de culoare roşie, pentru a scoate din anonimat orice look.

Astea sunt propunerile mele, destinate femeilor care vor să iasă din mulţime. Enjoy!

1. The casual office girl

Pentru femeia independentă, care lucrează într-un mediu creativ, cum ar fi PR sau advertising, căreia îi pasă de confortul propriu, dar şi de trend-urile din lumea fashion, mixează pantalonii la dungă cu un blazer cambrat şi cu o pereche de tenişi comozi, în roşu-corai.

Accesorizează totul cu bijuterii fine, aurii, şi optează pentru un make-up natural.

How to wear: RED part III

2. The fancy classy girl

Un look destinat femeii care adoră să fie admirată, care se îmbracă mereu la modă, dar care şi-a format propriul stil, eclectic, dramatic, care impresionează prin alegerile vestimentare.

Ea poartă un top roşu cu peplum, cambrat în talie cu o curea subţire, şi o pereche de pantaloni din piele, skinny, care îi arată formele.

Brăţările şi geanta completează outfit-ul cu succes, dar adevărata “piece de resistance” sunt pantofii cu toc înalt, cu inimioare roşii.

How to wear: RED part I

3. The London country girl

Acest look este destinat unui sejur romantic prin Londra, unde protagonista va purta o rochie superbă, elegantă, accesorizată cu un sacou, nişte botine şi o pălărie în culorile pământului. Eşarfa cu animal print dă un touch final ţinutei.

How to wear: RED part II

4. The hipster girl

Hipsteriţei nu-i pasă de reguli, se îmbracă după cum simte, dar este foarte creativă şi dă naştere unor outfit-uri extrem de interesante.

Ea poartă un tricou negru, foarte lejer, o pereche de pantaloni scurţi din denim, o vestă roşie, lucioasă, din piele, o pereche de botine de  culoarea căpşunei, şi o şapcă, pentru a întregi acest look rebel şi nonconformist.

Un make-up nude nu ar avea acelaşi efect, aşa că ea va opta pentru un fard de pleoape bleu intens şi nişte sprâncene bine definite, alături de o manichiură azur.

How to wear: RED part IV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d