Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
FASHION LOOK OF THE DAY

#OOTD Trucuri Vestimentare: Cum Sa Iti Pui In Valoare Silueta si Talia

Hey hey! I’m back at ya’ with a new post, în colaborare cu cei de la Bonprix.

După cum știți deja, nu-s tocmai cea mai skinny fată, ba chiar n-am fost niciodată. Nu pot zice nici că mă aflu în cealaltă extremă, am încercat să mă mențin cât de cât, fac sport, una alta. Dar n-am avut niciodată un abdomen plat cu pătrățele sau vreun corp tras prin inel, pe care să arate bine orice haină.

via GIPHY

Deci mi-am dezvoltat niște skill-uri ca să pară mereu că-s mai slabă decât sunt de fapt 😂 Așa că azi m-am gândit să vă dau câteva idei și tips & tricks dacă sunteți în aceeași situație ca mine.

Iar pentru asta am 3 outfit-uri – toate 3 sunt destul de feminine și se axează pe marcarea taliei și accentuarea formelor feminine, reușind să camufleze zonele mai puțin tonifiate, să zic așa.

Și nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni faptul că toate ținutele sunt all-black 😀 You know, black is such a happy color!

So, outfit-ul nr. 1 e foarte feminin și elegant, poate fi purtat la un date, la muncă, la o ieșire cu fetele în oraș. Mi se pare foarte versatil și romantic.

Am ales un top cu benzi încrucișate deasupra bustului și o fustă plisată cu imprimeu. Topul e mai lung, iar fusta are talie înaltă, deci combinația dintre cele două camuflează cu succes un abdomen mai puțin plat. În plus, accentul cade pe talie și astfel obținem un look feminin și delicat.

Și asta așa, ca un sfat pentru fetele cu aceeași conformație ca mine, orice e cu talie înaltă e BIG WIN. Nu știu de ce purtam doar blugi cu talie joasă mai demult, dar cu siguranță nu mă avantajau. Plus că talia înaltă înseamnă că mereu am șalele acoperite și nu mă mai ia frigul 😂 #AmÎmbătrânit

via GIPHY

Top Bonprix (mărimea mea: S – 36/38) / Fustă plisată Bonprix (mărimea mea: 40) / Pantofi Humanic

Outfitul nr. 2 e la polul opus, mult mai sexy și mai îndrăzneț. N-aș merge la muncă îmbrăcată așa, dar la un concert rock sau în club m-aș duce fără probleme 😀

Mi-am luat un body foarte sexy din dantelă și l-am purtat cu o pereche de pantaloni mulați, din imitație de piele. Ce-mi place la acest body este faptul că nu e deloc transparent. Inserțiile de dantelă sunt puse fix unde trebuie, deci poate fi purtat în oraș, nu doar acasă în intimitate, if you know what I mean 😂

via GIPHY

Desigur că se poartă fără sutien și e destul de provocator, dar totuși nu trece în extrema aia vulgară, ci păstrează misterul. Am văzut maieuri cu decolteuri masive purtate prin oraș care erau mult mai vulgare decât un body cu dantelă. Deci totul ține de modul în care o porți, nu de piesa vestimentară în sine.

Eh, revenind, am zis că cel mai bine la această ținută ar merge niște botine cu toc gros, comode, dar totuși destul de badass. Și poate o geacă de piele dacă-i frig, așa mai pe seară 😀

Body Bonprix (mărimea mea: 40/42) / Pantaloni New Yorker / Botine Deichmann

Oufitul nr. 3 e un pic pe alt film, mult mai lejer și mai chill, dar totuși sexy (ăsta cred că-i cuvântul cheie din toate ținutele de azi). L-aș purta la un festival sus pe deal, la o bere în parc sau la terasă.

Rochia asta neagră e super fluidă și comodă, nici nu simți că porți ceva (e echivalentul mai elegant al unei pijamale, dacă ne rezumăm strict la partea de confort). Dar, dar… are un decolteu mișto și mâneci 3/4. Astfel încât arată super fain pe corp, se mulează bine. Dar o știți de mai demult, că am postat-o în acest articol #OOTD.

Și ce-am făcut de data asta… i-am mai tras și o centură elastică în talie, pentru a face fix treaba aia de care ziceam mai sus, să accentueze talia și să mă facă să par mai skinny, oricâtă pizza aș mânca eu de fapt 😀 Și am observat că centura aia în talie are și efect de push-up. haha. Double win, am I right?

Rochie Bonprix / Sandale CCC / Centură talie Bonprix (mărimea mea: 75)

via GIPHY

Buuun, acum vreau să-mi ziceți voi ce trucuri și secrete aveți pentru a vă accentua părțile corpului care vă plac și pentru a le camufla pe celelalte 😀 Și musai să-mi ziceți care e ținuta voastră preferată dintre cele 3 din articol. Vă pup 😘

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d