Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY MAKE-UP

Make-up Essentials Kit for Christmas Party | Glowy Glam Look

Hello fetelor, bine v-am (re)găsit! Deja e decembrie, imediat vin sărbătorile de iarnă, Secret Santa, Christmas Party, și o mulțime de alte evenimente care vor avea loc în această perioadă festivă.

Which means… că e momentul ideal pentru a experimenta și a ne juca cu produsele de make-up din colecția noastră! M-am gândit să aleg câteva produse esențiale pentru un look glowy, plin de strălucire, și să vă povestesc cum le puteți integra într-un machiaj de sărbătoare.

Am ales două iluminatoare, un fard lichid de pleoape, un gloss și o mascara pentru alungire. Din punctul meu de vedere, ele vă pot ajuta să obțineți un look splendid, fără prea mult efort.

1. Iluminator lichid – pentru o piele radiantă

Pentru a oferi un efect luminos și sănătos pielii, poți folosi un iluminator fluid în punctele cheie ale feței (deasupra pomeților, pe buza superioară, pe arcadă). Acesta poate fi aplicat înainte de a fixa machiajul feței cu pudră, și poate fi tapotat ușor cu buricele degetelor sau cu un beauty blender.

Eu folosesc Glow Drops de la L’Oreal, niște picături iluminatoare într-o nuanță superbă de rose gold. Se estompează ușor în piele, și rezistă bine pe tot parcursul zilei dacă le fixezi cu un alt iluminator tip pudră.

Dacă ai tenul uscat și tern, și vrei să obții un look cât mai fresh, poți combina 2 picături din acest iluminator cu fondul de ten, și să îl aplici pe toată suprafața tenului cu un beauty blender umezit.

2. Fard de pleoape lichid – ochi conturați subtil în nuanțe de auriu

Pentru a scoate în evidență privirea, fără a recurge la clasicul smokey eye sau la o linie de tuș, poți folosi un fard lichid auriu. Efectul e wow, și cu siguranță va fi o alegere potrivită pentru petrecerea de Crăciun.

Eu folosesc fardul lichid Merry Metals Eye Paint Metallic de la L’Oreal, în nuanța Rude Boy. Fie îl aplic pe toată suprafața pleoapei mobile, fie îl folosesc pe post de eyeliner, și îmi conturez ochii cu ajutorul unei pensule oblice.

Ambele variante arată senzațional, complimentează frumos ochii verzi și rezistă eroic fără a se scurge pe parcursul zilei.

3. Mascara – pentru gene lungi și pline de volum

Ți-am mai povestit cât de mult îmi place mascara Paradise Extatic de la L’Oreal, așa că nu intru din nou în detalii. Dar consider că o mascara bună chiar poate face diferența, și este un produs must-have pentru machiajul de Crăciun. Un strat de rimel ar trebui să fie suficient pentru a îmbrăca genele de la rădăcină, și pentru a le oferi intensitate și volum.

Dacă vrei să pui și mai mult accentul pe machiajul ochilor, poți folosi și un creion dermatograf pe linia genelor superioare, și poate câteva gene false individuale în colțul extern. Eu personal nu folosesc gene false, dar știu că acestea pot avea un efect senzațional, dacă sunt aplicate cu bun gust.

4. O paletă de iluminatoare – pentru un glow final

Îți spun sincer, sunt fascinată de highlightere, și nu aș fi putut să nu includ o paletă de iluminatoare în acest articol. Merry Metals Glow Kit de la L’Oreal conține 5 nuanțe superbe: Incandescent, Cheek on You, Make Me Flush, Metallicious și Pearlista.

Eu aș folosi cu siguranță nuanța Metallicious din paletă, un rozaliu rece, pentru a fixa iluminatorul lichid aplicat anterior. Și m-aș aventura să aplic nuanța Pearlista (un auriu cald) în colțul intern al ochiului.

Îți recomand să aplici iluminatorul cu o pensulă duo-fiber, pentru că va fi mult mai ușor de difuzat în piele și va arăta mult mai natural. Unless you want to blind the haters with your highlight, of course 😀

5. Un gloss pigmentat – pentru buze numai bune de sărutat

După cum știi deja, eu sunt o mare fană a rujurilor mate lichide, și le port în 99% din cazuri. Dar de data asta, m-am gândit că cel mai bine s-ar potrivi un gloss, pentru a completa acest look glowy.

Am un singur gloss în colecție, și e de la Anastasia Beverly Hills, în nuanța Maui. E un corai deschis, o nuanță dulce și feminină. Eu cred că se potrivește de minune în compania produselor menționate mai sus.

Pentru a mă asigura că va rezista cât de cât pe buzele mele, prefer să folosesc și un creion de buze înainte de a-l aplica. Iar pentru că glossul de la ABH e deja suficient de pigmentat, îmi ajunge puțin produs pentru a acoperi întreaga suprafață a buzelor.

Dacă nu îți plac gloss-urile, o alternativă ar fi un ruj cremos nude sau piersiciu. And if you want to get wild, poți să adaugi un strop de iluminator în centrul buzelor, pentru a părea mai pline și mai voluptoase.

Și cam asta e tot! Desigur, rutina obișnuită de fond de ten, concealer, gel sprâncene, etc. poate rămâne la fel. Cheia succesului în acest look este combinația cromatică de auriu și argintiu, cu mici accente de roz, dar și mixul dintre texturile pudrate și lichide.

E un look ușor de obținut, dar care necesită puțină atenție și coordonare. Eu zic că merită să îi dai o șansă, pentru a te simți de-a dreptul excelent la petrecerea de Crăciun!

Cum vi se pare propunerea mea? Voi ce look veți aborda la party-ul de Crăciun? Și ce stil de make-up preferați pentru ocazii speciale?signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Make sure you don’t miss any new updates!

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

6 Comment

  1. Arată foarte bine machiajul, simplu de făcut şi frumos. Şi mie îmi plac rujurile mate, mai ales cele lichide 🙂
    În schimb, îmi place foarte mult să folosesc eyeliner. Prefer să nu folosesc nimic altceva, dar el, rimelul şi ceva pentru sprâncene sigur nu lipseşte 😀

    1. Multumeesc, ma bucur mult ca iti place 😍 Si eu iubesc eyeliner-ul, dar in ultima vreme am inceput sa il folosesc mai rar. De mascara, in schimb, clar nu ma despart niciodata 🙂 Te pup, seara frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d