Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
LIFE

Music for the soul

Trebuie să recunoaștem că muzica joacă un rol extrem de important în vieţile noastre. Zilnic, cu sau fără intenţie, ascultăm muzică.

În troleu, în maşină, la radio, în mall, la sală, în restaurant, oriunde am merge, parcă viaţa ni se derulează pe un fundal muzical, fie el rock, electronic sau retro.

Dar nici dimineaţa nu ar mai fi la fel fără o cafea bună şi piesa preferată pe repeat.

noroc-cu-muzica-starea-de-spirit-a-romanilor-influentata-pozitiv-de-muzica-122322

Ascultăm muzică pentru a ne destinde, pentru a ne energiza, poate pentru a uita de noi.

Nu am să discut despre genurile muzicale, sunt prea multe, prea diverse, şi oricum, cea mai bună muzică e cea care ne face să ne simţim bine, pe fiecare în parte, deci suntem liberi să ascultăm orice ne dorim. Că doar e democraţie!

Ce piese vreau să vă arăt azi? Sunt nişte melodii pe care le-aş putea aculta oricând, oriunde, cu oricine, şi tot nu m-aş sătura de ele.

Cadrul perfect ar fi undeva în deşert, in the middle of nowhere, sau în toiul verii, la mare, cu un pahar de vin alb demidulce, tolănită într-un hamac. Sau la o cină romantică alături de persoana iubită,  pe plajă la apus.

De fapt, le poţi asculta oriunde, şi dacă le asculţi singur/ă, poţi să te regăseşti, să meditezi, să visezi cu ochii deschiși.

Această muzică este hrană pentru suflet, deci… enjoy!

Aţi văzut că sunt şi piese trance, şi jazz, şi chill-out… Ar mai fi multe, dar poate am să mai fac o postare pe tema asta. Sper că v-au plăcut, eu sunt dependentă de ele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: