Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
bloggerissa fashion blogger outfit
EVENTS FASHION LOOK OF THE DAY

My one-day holiday @ Picnic in the Park

Sursa foto: Iulius Parc Facebook Page
Sursa foto: Iulius Parc Facebook Page

RO: Ah, 1 Mai… O zi mult așteptată în fiecare an de către toți românii. De ce nu ar fi? În fond, e zi liberă, toată lumea iese la iarbă verde, plimbări prin parc și grătare pe care sfârâie de zor micii și ceafa de porc.

Spre deosebire de anii trecuți, nu am făcut niciun grătar, am înlocuit micii și muștarul cu un grătar de pui și salată proaspătă. În loc de bere, am făcut o supra-doză de limonadă rece cu mentă și am petrecut o zi foarte faină alături de prieteni dragi, prin Iulius Park.

bloggerissa colaj 1 mai

EN: Last week, we celebrated Labour Day, by… not working, of course 🙂 I had a great day in the park with a couple of friends, I replaced the juicy pork barbeque and beer with a lot of light mint lemonade and grilled chicken breast with salad (and I did the best choice ever – no hangover and no stomach aches for this girl).

We had a blast, it was a really nice day, even if everybody was expecting rain and a cold weather, actually it was perfect for a casual pair of blue jeans and a cool jacket. Of course, we took a lot of pictures, laughed and simply enjoyed the much needed day off.

RO: Dacă nu ați auzit deja, în 1 Mai a fost un eveniment foarte tare la Cluj. Aflat la prima ediție, mini-festivalul a fost organizat de către cei de la Jazz in the Park, în parcul de lângă Iulius Mall. Muzică, zone de recreere și sport, terase, baloane, un târguț vintage, cam astea au fost ingredientele primului Picnic in the Park, iar nouă ne-a plăcut.

Am avut noroc de o vreme OK (în sensul că nu a plouat, cum se aștepta toată lumea), ne-am relaxat, am făcut multe poze. Cam așa a fost ziua noastră, tu cum te-ai distrat de 1 Mai?

bloggerissa 4

bloggerissa 1

bloggerissa 5

Outfit: Pull & Bear jacket, New Yorker t-shirt & cap, thrifted jeans and random brand sneakers.

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

4 Comment

    1. Hello Koko! Yes, I did, I wish we had so much fun everyday, but we all know it’s not really possible, so we enjoy a free day as much as possible.
      Thanks for the comment! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d