Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
EVENTS LIFE

Peninsula Felsziget: Day 1 & 2

Cred că toţi ştiţi deja ce este Peninsula, ştiţi că începând cu anul ăsta s-a mutat la Cluj, că au fost numeroase controverse şi nemulţumiri, începând cu locaţia, line-up-ul, organizarea şi aşa mai departe (majoritatea s-au plâns de lipsa ştrandurilor din noua locaţie, iar pentru asta chiar îi înţeleg – n-ar fi stricat o bălăceală între concerte :D). Ei bine, eu am mers pentru prima oară la acest festival, nu am fost la Târgu Mureş în anii trecuţi, deci nu am cu ce face comparaţie. Totuşi, vă pot zice ce a fost bine şi ce nu prea în primele 2 zile. So…

ORGANIZARE

Mie locaţia mi se pare incredibilă, e foarte frumos; sunt extrem de multe locuri de unde îţi poţi cumpăra băutură sau mâncare, iar preţurile nu sunt deloc exagerate (cam ca într-un bar/club obişnuit din centru). Oferta e destul de variată pentru un festival, să nu mai vorbim şi de toate activităţile non-muzicale gen fotbal, bungee jumping, face painting, workshop-uri, cursuri de limbi străine, board games, expoziţii, etc. Totuşi, a fost destul de aiurea faptul că au lăsat numele trupelor care nu vor mai veni (La Roux, Kaiser Chefs, Dragonforce) pe afişele răspândite prin oraş… Şi nu le-au retras, ci le-au lăsat acolo.

afis peninsula 2013
Afişul final, de pe site.

MUZICĂ

Cât despre muzică… Cei mai buni mi s-au părut cei de la Camo &  Krooked şi Mc Youthstar, au întreţinut atmosfera absolut exemplar, nu am putut să mă opresc din dansat cât au fost ei pe scenă… Am simţit o energie incredibilă în jur, deci îi pot  clasa pe locul I până acum. Apoi ar fi inegalabilul Paul Kalkbrenner, care a strâns foarte multă lume la Main Stage şi a fost printre principalele atracţii la acest festival. Deşi se zvonea că nu va mai ajunge, aşa cum s-a întamplat cu La Roux şi Dirtyphonics, se pare că a fost foarte apreciată prestaţia lui (mie mi-a plăcut la nebunie, dar şi cei cu care am mai vorbit ziceau că a fost peste aşteptări).

Hmm… Şuie Paparude au fost la fel de buni ca întotdeauna, toţi erau în extaz la Freedom Music Arena cântând Soundcheck sau A fost odată. Mi-a plăcut şi Benga, şi Viţa de Vie, dar şi Alborosie (deşi la concertul lui se simţea foarte tare mirosul de iarbă 😀 – if you know what I mean). Umek a fost foarte tare, deşi la un moment dat mă cam durea capul de la prea mult techno (era deja 4 dimineaţa, deci se înţelege), dar prestaţia lui a fost foarte foarte ok. La Kusturica nu am stat, pentru că nu este chiar genul meu, despre Sweet Life Society am înţeles că au fost foarte tari, dar nu i-am prins, iar în rest… Nu mai ştiu 😀 Oricum, au fost suficiente scene, pentru ca toate gusturile să fie satisfăcute (rock, dubstep, minimal, etc.) Cortul Red Bull a fost o surpriză foarte plăcută, unde au mixat cei mai cunoscuţi DJ din Cluj (din Vertigo, After 8, etc.) Mult bumtzi-bumtzi, dar la un moment dat era mai multă lume acolo decât la restul scenelor.

Abia aştept să văd ce vor face Modestep & Pete Tong în seara asta 😀

peninsula 2013 i

FASHION

Trebuie să vorbim şi despre outfituri & fashion, cum s-a îmbrăcat lumea la festival. Surprinzător sau nu, am văzut extrem de multe tipe îmbrăcate bine, foarte potrivit unui astfel de eveniment (casual, dar foarte cool). Ce am observat: foaaarte multe şepci, cred că unul din trei oameni purta şapcă sau pălărie :))) shorts, denim, ţinte, bocanci, ochelari de soare (majoritatea purtaţi noaptea :D), maieuri largi, mult alb şi negru, converşi, colanţi cu diferite modele (The Simpsons, cu dungi, cu Rihanna, animal-print, etc.)

Pentru băieţi… Ştiţi deja că e mai simplu pentru ei, un tricou şi o pereche de pantaloni şi sunt gata de ieşit în lume 😀 Totuşi, am văzut şi ţinute foarte stylish (deşi este un mister pentru mine de ce în articolele de streetstyle nu apar cei mai bine îmbrăcaţi, ci cele mai “crazy” ţinute…) Anyway, per ansamblu mi-a plăcut ce am văzut (evident, cu excepţiile de rigoare – sclipici, şlapi, etc.).

Ce pot să vă zic.. Ne vedem şi zilele astea la Peninsula Felsziget, eu sunt curioasă ce părere aveţi voi despre festival, deci.. let me know what you think. Aţi fost deja, ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut… Vă pup, un weekend minunat să aveţi!!

0 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d