Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
zara fringe boots
FASHION LOOK OF THE DAY

Plaid shirt & fringe boots

RO: Bună, dragii mei! Long time no see… Din motive obiective, am fost nevoită să renunț la blog în ultimele luni, însă acea perioadă s-a încheiat. Am schimbat job-ul, poate ați observat că am schimbat și numele & layout-ul blog-ului. Urmează o mulțime de postări interesante (sper să vă placă), așa cum v-am obișnuit: despre fashion, frumusețe, review-uri produse, plus alte noi rubrici. Stay tuned!

Astăzi vreau să vă arăt o ținută pe care am purtat-o de Paște, mai exact în ultima zi la Câmpulung. De mult timp nu mai fusesem acasă și a fost foarte fain, m-am odihnit, am mâncat mult (cum face toată lumea, nu vă ascundeți :D) și am stat cu familia. Așa că am ales haine lejere, comode, ușor de asortat. În imagini port o cămașă în carouri (Terranova), preferata mea în ultima perioadă, o pereche de blugi într-o nuanță deschisă și botine negre cu franjuri (Zara). Botinele au fost o achiziție neașteptată, iar pentru asta trebuie să le mulțumesc celor de la Zara, pentru că mi-au oferit un voucher în valoare de 450 de lei, cu ocazia lansării noului magazin online. Probabil ați auzit și voi de campania Dear_Romania, o inițiativă foarte faină, din punctul meu de vedere.

Eu mi-am comandat aceste botine și un blazer superb, albastru-electrizant, perfect pentru acest sezon (pe site mai este disponibil doar pe fuchsia). Dar pe acesta îl veți vedea într-o postare viitoare. Enjoy the photos!

P.S. Dacă vreți să fiți la curent cu ultimele articole, mă puteți urmări pe Facebook, Twitter sau Bloglovin.

Kisses, Issa

plaid shirt blogger

EN: For now, the future posts will be written only in romanian, but you can read them with Google Translate. Thanks for your understanding! Kisses, Issa

zara fringe boots

plaid shirt and zara boots

zara online shop boots

fashion blogger brother

fashion bloggerissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d