Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
MAKE-UP

Review: Foundation – Miss Sporty vs. Avon

Azi am un alt review pentru voi. Fondul de ten este unul dintre cele mai importante instrumente din kit-ul vostru de machiaj. El acoperă imperfecţiunile, protejează tenul de praf şi bacterii. Din acest motiv, el trebuie ales cu atenţie. De câte ori nu am auzit poveşti despre iritaţii, pete, coşuri, care au apărut tocmai din cauza alegerii unui fond de ten nepotrivit.

Să nu mai vorbim despre alegerea nuanţei potrivite şi evitarea efectului de mască. Nu este nimic mai inestetic decât un fond de ten închis pe pielea unei blonde cu ten deschis. Sau invers. Tocmai de aceea au apărut testerele. Încercaţi produsul chiar la magazin şi astfel nu riscaţi să daţi banii pe ceva care nu va putea fi folosit în viitor.

Eu vreau să vă prezint două fonduri de ten similare, dar totuşi foarte diferite, să fac o comparaţie între ele, pentru că sunt din aceeaşi categorie de preţ (12-15 lei).

Pentru început, vreau să vă spun că, în ciuda preţului mic, aceste produse chiar sunt OK, nu vorbim despre chinezării, Ruby Rose sau alte firme necunoscute, care într-adevăr conţin tot felul de substanţe de care ar fi mai bine să vă feriţi.

Deşi Avon nu este tocmai un lider în ceea ce priveşte produsele de machiaj, este puţin exagerat să spunem că nu merită cumpărate. Am văzut mai multe discuţii pe alte bloguri şi nu cred că ar trebui să fim atât de categorice şi să băgăm toate produsele în aceeaşi oală.

Cât despre Miss Sporty, este o firmă cunoscută, iar produsele lor sunt bine văzute pe plan internaţional, deşi nu costă atât de mult.

DSCN4486

Color Trend Fresh Face Oil-Free Foundation (Avon) – Are 30 ml, costă 12 lei, de curând şi-a schimbat ambalajul. Mie personal mi s-a părut un fond de ten destul de ok. Nu are putere mare de acoperire, dar este o foarte bună bază de machiaj. Nu agresează tenul, nu am păţit nimic de la el, pur şi simplu se adresează persoanelor care vor doar un look mai curat, mai finisat. Dacă vreţi să acoperiţi pete, coşuri, vânătăi… Nu va funcţiona! Cred că de aici se trag majoritatea nemulţumirilor de pe forumuri/bloguri. În rest, este ok, arată natural, se întinde uşor. Eu am folosit nuanţa Light Beige.

So Matte Perfect Stay (Miss Sporty) – Tot 30 ml, 14 lei. Este un fond de ten foarte ok, are o acoperire mult mai bună decât cel de la Avon, este mat, se întinde uşor. Este destinat tenului normal spre gras, deci nu cred că va fi foarte potrivit unui ten uscat. Eu folosesc nuanţa 01 Light. Pare foarte deschisă, dar de fapt nu este chiar aşa, în sensul că nu îţi face tenul alb, de porţelan. Ce să vă mai spun, este foarte persistent, este rezistent la transfer.

Dacă ar fi să aleg între cele două, aş alege cu siguranţă cel de la Miss Sporty. Dar dacă aţi primit cel de la Avon sau vi l-aţi comandat deja, nu e cazul să îl aruncaţi, chiar îşi face treaba cu demnitate :))

Cam atât, dacă mai aveţi nelămuriri puteţi lăsa un comment şi vă răspund cu drag 🙂

0 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: