Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
MAKE-UP

Review: Miss Sporty Perfect Colour Lipstick

Vă vorbeam într-o postare anterioară despre puterea buzelor roşii, despre acest trend în make-up care nu se va demoda niciodată.

Buzele roşii sunt un simbol al feminităţii, al eleganţei, scoate din anonimat orice femeie, mai ales dacă este purtat cu un zâmbet larg şi o atitudine încrezătoare.

DSCN4490

Astăzi am să fac un review la rujul Miss Sporty Perfect Colour, în nuanţa 053 Watch Out, îl găsiţi la orice stand de beauty şi în orice magazin de cosmetice. Preţul este în jur de 10-11 lei, deci nu costă foarte mult.

Mie mi se pare un ruj de calitate, chiar dacă are un preţ mic, culoarea este foarte intensă, rămâne pe buze în jur de 2-3 ore (nici nu are pretenţii de a fi un ruj waterproof, deci nu mi se pare o problemă).

Despre nuanţă ce pot spune, este exact ceea ce mi-am dorit, adică un roşu corai, cald, care se potriveşte foarte bine unui ten deschis la culoare, ca al meu.

Are un miros foarte plăcut, puţin fructat, se întinde uşor, are o textură plăcută.

Per total, îmi place foarte mult.

reviews2

Dacă doriţi o culoare şi mai puternică, un roşu aprins spre vişiniu, puteţi opta pentru nuanţa Malaga. Mie mi s-a părut puţin prea exagerată pentru mine.

Dacă îl aveţi şi voi sau mai vreţi ceva informaţii despre el, lăsaţi un comment mai jos 🙂

reviews1

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: