Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY MAKE-UP

Sleek I-Divine Enchanted Forest Eyeshadow Palette – Review & Swatches

Hello fetelor, bine v-am (re)găsit pe blog! Astăzi povestim despre o paletă de farduri de la Sleek MakeUP, pe care mi-am cumpărat-o acum câteva luni de pe MakeupShop.ro. Mai exact, este vorba despre Sleek i-Divine Enchanted Forest, o paletă cu farduri mate și sidefate în tonuri reci, care mi s-a părut numai bună pentru sezonul rece.

Multe dintre aceste nuanțe sunt noi pentru mine, nu le mai am în alte palete de farduri, și de asta am și decis să o cumpăr, ca să am o diversitate mai mare de culori în trusa de make-up. Nu eram decisă între paletele Spirit Animal, Garden of Eden sau Enchanted Forest, dar până la urmă cred că am făcut totuși o alegere bună 🙂

Țin să vă zic că nu am folosit-o atât de des precum am crezut, pentru că mi-am dat seama că totuși rămân fidelă nuanțelor neutre, pământii, și că acelea mă avantajează cel mai tare. Cu toate astea, mi-am dorit să încerc și aceste culori intense de violet, verde smarald sau burgundy, așa că am apucat să testez paleta Enchanted Forest suficient de mult încât să pot reveni cu un review aici, pe blog 🙂

Mi se pare excelentă pentru un machiaj de seară, poți obține un smokey eye intens sau un look de club, cu irizații metalice. O poți folosi și pentru machiajul de zi, dar opțiunile sunt destul de limitate – mai ales având în vedere cât sunt de pigmentate culorile 🙂

Paleta conține 12 nuanțe, dintre care 4 sunt farduri mate, iar celelalte 8 sunt farduri sidefate și metalice. Există un echilibru și nuanțele sunt bine alese, astfel încât poți crea mai multe look-uri diferite cu aceeași paletă. Mi-aș fi dorit totuși un maro sau un crem, pe care să îl pot folosi ca nuanță de tranziție, se simte lipsa unui astfel de fard.

Dintre toate cele 12 nuanțe, cele mai greu de purtat sunt nuanțele de albastru și verde, care îmi aduc aminte de perioada anilor ’80-’90 🙂 Dar dacă știi cum să le integrezi în machiaj, și le difuzezi bine, chiar arată bestial – mai ales acel royal blue intens 🙂

De asemenea, cele 2 nuanțe metalice în auriu și rose-gold sunt foarte faine și pot scoate din anonimat orice machiaj. Îmi place că există și un alb mat, care poate fi folosit ca bază pentru farduri, și pentru a ilumina colțul intern al ochiului sau arcada.

Fardurile sunt pigmentate, deci trebuie să aplici o cantitate mai mică la început, și să intensifici nuanța pe parcurs, căci altfel e destul de greu de difuzat. Nu sunt prăfoase, doar cele mate au puțin fall-out, dar nimic deranjant.

Din câte am observat, fardurile rezistă bine pe pleoape pe parcursul zilei, chiar și fără o bază aplicată în prealabil. Totuși, țineți cont de faptul că eu nu am pleoapele uleioase, deci s-ar putea să se comporte puțin diferit dacă aveți această problemă – și ar fi indicat să folosiți totuși o bază, sau măcar puțin concealer setat cu pudră, înainte de a începe machiajul ochilor.

Nuanțele au niște denumiri tare simpatice, în ton cu numele paletei, și te duc cu gândul la basmele citite în copilărie sau la filmele Disney.

1. Glass Slipper – un alb mat, perfect ca bază sau pentru iluminarea colțului intern

2. Pumpkin – un auriu metalic, cremos, foarte pigmentat și ușor de aplicat

3. Beatrice – un mov închis mat, puțin mai prăfos

4. Prince Charming – un verde smarald mat superb, dar puțin mai greu de difuzat pe pleoape

5. Perla – un albastru deschis sidefat, cu tonalități violet

6.  Happily Ever After – un verde sidefat intens, spre gri

7. Daphne – un verde turcoaz sidefat, similar cu Happily Ever After, dar puțin mai închis

8. Fairy Godmother – un rose-gold metalic, cremos și pigmentat

9. Anastasia – un violet mat, foarte similar cu Beatrice, doar că puțin mai închis

10. Grand Duke – un royal-blue sidefat intens, cremos și ușor de aplicat

11. Drizella – un maroniu-gri, sidefat

12. Lady Tremaine – un maroniu închis, mat și puțin prăfos

Cantitate: 13.2g

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului

Preț: 49.99 lei

Unde o poți găsi: Makeupshop.ro, Sephora, Kendra

Ingrediente: mica, talc, kaolin, magnesiumk, stearate dimethicone, paraffinum liquid, ethylhexyl palmitate, propylparaben and methylparaben, +/- [CI77510, CI 77289, CI 77491, ,CI 77492], yellow 6 lake (CI 15985), yellow iron oxide (CI 77492), red iron oxide (CI 77491), red 6 lake (CI 15850:1), red 7 lake (CI 15850:1), red 27 lake (CI 45410:2), ultramarine (CI 77007), hydrated chromium green (CI 77289), ferric ferrocyanide (CI 77510), black iron oxide (CI 77499).

În concluzie, pot spune că îmi place această paletă, calitatea fardurilor e chiar bună, și poți obține mai multe look-uri diferite cu ajutorul ei. Este o paletă accesibilă, și cred că merită încercată dacă vă plac nuanțele intense și vă simțiți confortabil să le purtați.

Recunosc că nu o folosesc la fel de des ca i-Divine Oh So Special, ale cărei culori sunt mai degrabă pe gustul meu, și care e mult mai versatilă. Dar acum că le am pe amândouă, sunt și mai convinsă că paletele Sleek își merită laudele și review-urile pozitive din online 🙂

Voi ați încercat această paletă, cum vi se pare? Care este paleta voastră preferată de farduri de la Sleek MakeUP?

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Digital Divas

2 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: