Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY HAIR

Syoss Mahogany Brown Review

Vreau să vă vorbesc în această postare despre vopseaua Syoss, pe care am folosit-o ieri, să îi fac un scurt review.

Nuanţa pe care am folosit-o se numeşte Mahogany Brown, nuanţa 4-2 (în română, culoarea se numeşte şaten mahon).

Culoarea de pe cutie vs. culoarea finală.

De firma Syoss nu eram deloc străină, pentru că de ceva vreme folosesc şamponul lor pentru volum şi spray-ul fixativ pentru volum (am să fac şi pentru ele un review în zilele următoare).

Nu am fost deloc nemulţumită de produse, ba chiar mi se pare o companie serioasă şi foarte profesionistă.

Despre vopsea, numai de bine. În cutie se află o cremă colorantă, o loţiune decolorantă, un balsam pentru fixarea culorii, mănuşi, dar şi o broşură cu instrucţiuni de folosire.

DSCN3780

Ce mi-a plăcut foarte tare este că se aplică extrem de uşor, trebuie doar să amesteci crema şi loţiunea în flacon, iar apoi să aplici vopseaua pe fiecare şuviţă în parte. Trebuie să o laşi să acţioneze timp de 30 de minute, apoi clăteşti, şamponezi şi aplici balsamul protector.

Cam asta e tot, nu durează mult, e foarte uşor de manevrat, mirosul e destul de puternic şi înţepător, dar nu într-un mod neplăcut, iar la final părul meu a rămas mătăsos, neted, şi miroase foarte bine.

Asta e culoarea finală. Pozele au fost făcute la lumină naturală.

Asta e culoarea finală. Pozele au fost făcute la lumină naturală. Nu prea am ce să-i reproşez, preţul a fost ok, în jur de 17 RON.

Ţin să precizez că mi-a ieşit o culoare extrem de similară cu cea de pe cutie, poate puţin mai aprinsă, deci sunt mulţumită de rezultat.

Puteţi vedea aici ce mare e diferenţa faţă de culoarea mea naturală 🙂

Desktop

Voi ce părere aveţi despre Syoss? Aţi avut experienţe neplăcute cu vopselele lor?

4 Comment

  1. Hello.. i bought this dye and have a few questions 🙂 will two boxes be enough for undrr chest length hair? Also, should i expect a more red color or brown? Its confusing because it says “mahogany brown” yet it looks more red than brown.. thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: