Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
MAKE-UP

The Classic Make-up Trends

Am observat că nu am nicio postare despre make-up, deşi sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă produse de machiaj, aşa că am apelat la bunul meu prieten, Polyvore, pentru a face nişte colaje cu trendurile nemuritoare din make-up. Nemuritoare, adică vor fi mereu la modă, mereu vor fi o alegere bună când nu vă puteţi decide între atâtea culori şi modele… Aceste tipuri de make-up se potrivesc la fel de bine unei ţinute de gală, unui look de clubbing, dar şi pentru o ieşire cu fetele la cafea… 🙂

1. CAT EYE LUST

Ce poate fi mai sexy decât codiţa neagră care îţi alungeşte şi îţi conturează ochii într-un mod atât de frumos? Există numeroase moduri de a obţine acest cat-eye: cu un eyeliner lichid, cu un creion kajal, cu un eyeliner gel, care se aplică cu ajutorul unei pensule separate. Este un look foarte feminin, folosit de majoritatea vedetelor şi omniprezent pe catwalk-urile caselor de modă.

Cat Eye Lust

2. SMOKEY EYES FEVER

Toate am folosit la un moment dat machiajul smokey, e unul dintre cele mai versatile tipuri de machiaj, îţi scoate în evidenţă culoarea ochilor şi este de efect în orice circumstanţe. Este un machiaj de seară, deoarece foloseşte culori închise şi de cele mai multe ori combină 3 sau 4 nuanţe, ceea ce ar putea părea prea încărcat pentru un look de zi. În orice caz, un simplu search pe Google vă duce la sute de tutoriale, care sunt menite să vă ajute să creaţi un smokey eye cât mai reuşit.

Smokey Eyes Fever

3. RED LIPS CRUSH

Buzele roşii mereu mă duc cu gândul la Marylin Monroe, la feminitate, frumuseţe. Să nu mai vorbim de faptul că transformă total orice fata obişnuită într-o femeie care emană sex-appeal prin toţi porii. Nici măcar nu ai nevoie de cursuri de make-up pentru a-ţi contura buzele în culoarea focului. Deci, why not?

Red Lips Crush

4. NATURAL CREAMY NUDE

Am ajuns şi la trendul care nu se va demoda niciodată, care mereu va fi folosit pentru a ascunde imperfecţiuni şi pentru a evidenţia frumuseţea unei femei. Natural nu înseamnă să nu foloseşti deloc machiaj, ci să ştii să îl foloseşti în aşa fel încât să nu pari machiată 🙂

Se asortează perfect cu orice ţinută, oricând, oriunde. Puţin fond de ten şi pudră, un fard nude pe pleoape, o mascara pentru gene lungi şi dese, un luciu de buze transparent sau un ruj cremos şi… cam atât. You may now conquer the world!

Natural Creamy Nude

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Bloggerissa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d