Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
EVENTS FOOD

#UndeGasim: Clatite delicioase in Cluj

Hello, fetelor! Bine ați (re)venit pe blog 🙂

Continuăm seria #UndeGasim cu un articol despre clătite, pentru că… oh well, everyone loves pancakes! Am participat recent la un eveniment de lansare a unui nou local în Cluj, care se numește Yep’n’Yo. Dacă mă urmăriți pe Instagram, cu siguranță ați văzut ce am făcut pe acolo și cât de bine arată bunătățile din meniu.

Dacă ați mai auzit de Yep Funlicious sau le-ați văzut truck-ul prin Parcul Central, să știți că e aceeași firmă, doar că și-au făcut un rebranding recent. Și de acum îi puteți găsi în Piața Unirii nr. 13, fix în gang-ul de lângă Toulouse.

Mi se pare tare mișto brandul lor, foarte funky-fresh așa, iar mascota lor e unicornul Ben 😇 Trebuia să mergem și noi la eveniment cât mai unicorn’ish îmbrăcați, așa că eu am mers pe rețeta clasică, aka mult roz și auriu. Șii… am primit acolo și o coroniță de unicorn, ca să fiu în ton cu evenimentul 🦄

Dar, trecând de lucrurile astea care țin de brand și de eveniment (care mie mi se par super fascinante, dar asta pentru că lucrez în domeniu), hai să povestim despre mâncaree!

La eveniment am gustat clătitele lor cu căpșuni și vanilie, iar apoi am mai trecut pe acolo de câteva ori și am testat clătita Groovy Frutti, cu mango, portocale și Nutella. Și încă ceva ce nu am apucat să vă zic: vă puteți alege voi ingredientele dacă vreți să vă personalizați clătita după preferințe 😊 Eu mi-am făcut de cap cu mango, ananas și kiwi + clasica Nutella, și a ieșit ceva tare bun, pe gustul meu.

Ce urmează să mai încerc în viitorul apropiat: clătita lunii (cu căpșuni, Nutella și mascarpone), dar și cea sărată cu ruccola, ricotta și pesto (despre care am auzit doar de bine) 🙌

Yep, you heard that right, nu au doar clătite dulci, ci și sărate. În plus, au fresh-uri, cafea și alte gustări, numai bune de savurat la micul dejun sau într-o după amiază leneșă de duminică.

Ei au fost super drăguți și mi-au oferit o lună gratuită de clătite, deci adio dietă, hello sweet and yummy pancakes! O să le tot vedeți pe Stories, căci nu mă pot abține să nu le pozez, arată prea bine 😍

Dacă sunteți din Cluj sau treceți pe aici prin vizită, vă recomand să le faceți o vizită, să vă convingeți despre ce vorbesc 😋 Numai când mă uit la pozele astea deja mor de poftă!

Ce ziceți, vă tentează să treceți pe la Yep’n’Yo să gustați minunățiile astea? Care e locul vostru preferat din oraș unde vă răsfățați cu clătite?

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: