Bloggerissa

Beauty & Lifestyle Blogger from Cluj
BEAUTY UNDE GASIM

#UndeGasim: Produse travel-size pentru calatorii

Hello, ladies! Bine v-am (re)găsit 😀

De astăzi dăm drumul unei noi rubrici pe blog, #UndeGasim. Vreau să fiu și mai activă aici, și m-am gândit să fac o secțiune de recomandări de beauty și lifestyle. Vor fi articole mai scurte și la obiect, în care vă împărtășesc cele mai faine chestii pe care le mai testez, prin ce localuri mai merg, și de unde îmi iau anumite produse, accesorii, haine, etc.

Am zis să pornesc rubrica asta cu un articol despre produsele travel size. Mai exact, unde găsim produsele acestea micuțe și prietenoase, care nu ocupă mult loc în bagaj și pe care le putem lua cu noi fără probleme în geanta de mână când zburăm cu avionul.

Așa că m-am gândit să vă zic de unde mi le achiziționez eu, și să vă dau câteva tips & tricks.

1. În DM și hypermarketuri

În DM găsiți o grămadă de produse în miniatură, mai ales cele de la brandurile Balea și Alverde. Eu am văzut creme, șampoane, mini-deodorante și alte chestii drăguțe acolo, la prețuri decente. De asemenea, în hypermarketuri (Carrefour, Auchan) am văzut câteva produse travel size, mai ales de la Gerovital, Nivea sau Head&Shoulders.

2. În Sephora

Din Sephora vă puteți lua o mulțime de produse mini, perfecte pentru călătorii: geluri de duș, deodorante, măști de față, geluri de curățare, mini creme de față și nu numai. În plus, la Sephora sunt și produse de make-up în miniatură, gen rujuri, iluminatoare sau blush-uri (cele de la Benefit de exemplu sunt mega cute, deși un pic mai piperate ca preț).

3. În magazine online

Mai nou, am văzut că multe branduri au început să includă o nouă secțiune pe site-ul lor, special pentru produsele travel-size, dar și magazine online precum Aoro.ro sau Douglas. Cele din gama Douglas, de exemplu, sunt la prețuri super bune din câte am văzut, și au o varietate de produse pentru îngrijirea părului, a pielii sau a tenului.

4. Farmacii

În farmacii mai sunt seturi faine de produse mini (ex. La Roche Posay mai scoate ocazional setul de cleanser + cremă de față Effaclar Duo la un preț super bun, iar ambele produse au sub 50 ml). Unele branduri precum Vichy mai scot seturi gratuite pentru testare, pe care le puteți lua direct din farmacii (ex. cremele Idealia/ Aqualia).

5. Sample-uri și testere de la reviste

Multe reviste de pe piață vin la pachet cu diverse testere și mici flacoane cu produs, de obicei de dimensiuni mici. Eu nu mi-am mai cumpărat reviste de mult timp, dar într-o vreme știu că am adunat multe testere de genul acesta de la Elle, Glamour, Haarper’s Bazaar și nu numai.

6. O alternativă: Recipiente goale pentru travel

Dacă vreți totuși să nu experimentați în vacanță și să vă luați cu voi aceleași produse pe care le folosiți de obicei, cea mai bună variantă e să vă cumpărați un kit de travel din Sephora sau Pepco.

E vorba despre niște pouch-uri transparente care conțin de obicei 5 flacoane goale, cu sau fără pompiță, pe care le puteți umple cu ce vreți voi. Mie mi se par excelente pentru a transporta produsele de skincare, precum și restul gelurilor și loțiunilor pentru corp sau păr.

Cam astea sunt recomandările mele, sunt tare curioasă voi de unde vă luați produsele travel-size!

Sper că v-a fost util articolul, iar dacă da, m-aș bucura mult să îi dați un share sau să îmi lăsați un comentariu mai jos! 🙂

signature_3e7wu45avcpihtsg3g

Dacă vrei să afli prima când postez un nou articol sau video, nu uita să mă urmărești pe:

Facebook | Instagram Pinterest | YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: